DAB GENIX: een toilet waar u wenst

News Image

Soms lijkt het bijna onmogelijk om een toilet of afvoer te plaatsen. Bijvoorbeeld wanneer het afvalwater van het toilet, douche en wastafel niet rechtstreeks kan worden aangesloten op het riool omdat de aansluiting lager is dan de riolering.

De DAB Genix broyeur, ook wel fecaliënvermaler of WC vermaler genoemd, biedt uitkomst. Zonder grote verbouwingswerkzaamheden kan dit vermaal- en pompsysteem eenvoudig geïnstalleerd worden. De opvangbak wordt geleverd met een versnijsysteem wat geheel automatisch plaatsvindt. De pomp is zelfreinigend waardoor het onderhoud wordt geminimaliseerd. Alle onderdelen worden standaard meegeleverd die u nodig heeft voor de installatie.

Verschillende DAB Genix uitvoeringen

Er zijn verschillende uitvoeringen en types verkrijgbaar van de DAB Genix: standaard (110 & 130), Genix WL en Genix VT. We lichten ze kort toe.

Genix standaard uitvoering

Een robuuste fecaliënvermaler met vier instroom aansluitingen. Deze broyeur is geschikt voor toilet, wastafel, douche en wasmachine. Verkrijgbaar in de volgende types waarbij de comfort types extra stil zijn door het toepassen van isolatie.

Genix WL uitvoering

Kan ingebouwd worden en is hierdoor geschikt voor plaatsing bij een zwevend toilet. 

Genix VT uitvoering

Eenvoudig te plaatsen onder de gootsteen. Niet geschikt voor een toilet (geen versnijsysteem).

-> Bekijk het DAB assortiment 

Gepubliceerd op 13-12-2019